Voor optimaal gebruik van deze site, svp JavaScript activeren! MM2H vereisten vastgesteld door Maleisië: Leeftijdscriteria, voorwaarden aangaande spaargeld en inkomen, minimale verblijfperiode enz | Aangepast januari 2024
 
 Voorwaarden MM2H
Wat zijn de vereisten om in aanmerking te komen voor het MM2H Visum?

De exacte voorwaarden van MM2H zijn uiteraard afhankelijk van het bewuste visum waar u de aanvraag voor indient.

Wat wel vaststaat, is dat de gestelde financiële vereisten voor iedereen in Nederland met een modaal inkomen meer dan haalbaar zijn. Immers, met een huidige stand van ruim vijf Ringgit op één Euro krijgt alleen je koopkracht al een enorme impuls!

Daarnaast zijn de niet-financiële voorwaarden tevens alleszins goed te doen. Zo zijn de kosten van de aanvraag zelf allesbehalve veeleisend.

Ook begrijpelijk is dat voor elk van de vier visums een bewijs van goed gedrag van toepassing is. D.w.z. uitsluitend aanvragen afkomstig van kandidaten zonder strafblad worden in behandeling genomen.

Voor wat betreft gezondheid, dient iedereen met succes een medisch onderzoek te ondergaan. Tevens zijn houders van het MM2H Visum verplicht zich te verzekeren tegen medische kosten. Een dergelijk verzekering is in Maleisië echter zonder meer voordelig.

Klik op de links voor de exacte voorwaarden voor elk van de MM2H Visums:

1. Federale MM2H (MM2H)
2. Premium ViP MM2H  (PViP-MM2H)
3. Sarawak MM2H (S-MM2H)
4. Sabah MM2H(SBH-MM2H)

Meer weten over de voorwaarden van het MM2H Visum? Met dit formulier kunt u ons vrijblijvend al uw vragen toezenden.

  m.  v.


Er zijn nogal wat sites over MM2H met onjuiste informatie. MM2H.nl is op voor het laatst aangepast.
© Insites Pte Ltd
Deze site is beveiligd met Google reCAPTCHA

All information contained herein is correct at time of publication.
MM2H.nl cannot and will not be held accountable for any inaccuracy, omission, or obsolescence that may occur. All rates are subject to change.