Voor optimaal gebruik van deze site, svp JavaScript activeren! Vraag het gratis MM2H Informatiepakket aan en ontdek de geweldige voordelen en de diverse privileges van wonen in zonovergoten Maleisië
 
 Gratis Informatiepakket
Vraag hier vrijblijvend het complete MM2H Informatiepakket aan.

Hebt u al enige tijd besteed aan de mogelijkheden van het MM2H Visum en bent u inmiddels van mening dat u wat dieper in de materie wil duiken, dan kunt u het gratis MM2H informatiepakket aanvragen waarin MM2H in duidelijke taal verder uiteen wordt gezet.

Het MM2H informatiepakket behelst een uitgebreid PDF bestand dat begint bij het aanvraagproces, maar daarnaast diverse andere aspecten belicht die bij de aanvraag- en integratieprocedure komen kijken. Het gratis pakket bevat bovendien praktische tips en suggesties voor de verhuizing van Nederland naar Maleisië. Ook de gezondheidszorg in Maleisië passeert de revue. Bovendien leest u er hoe u na aankomst de meest geschikte bank kunt vinden en treft u sowieso veel nuttige informatie over bankieren.

Uiteraard behandelt het infopakket ook het onderwerp huisvesting. Zo wordt er ruimschoots ingegaan in wat uw woonopties zijn in Maleisië: bungalow, appartement, tweekapper, enz, hoe je je er het beste kunt oriënteren op de huizenmarkt, èn of het beter is om te huren of te kopen. Maar natuurlijk ook hoe je ervoor kunt waken dat je teveel betaalt voor je nieuwe thuis.

Bovendien komt het kiezen van de juiste verzekeringen aan bod en is er aandacht voor onderwijs in Maleisië, zoals bijvoorbeeld de diverse studiepgogramma's en welke van de scholen er het meeste gewild zijn bij de internationale gemeenschap. En nog veel meer waardevolle informatie.

Kortom, dit infopakket is zeer de moeite waard. Aanvragen kan met onderstaand formulier.

  m.  v.
   Selecteer uw gratis infopakket(ten)...   Federale MM2H Visum (Platinum)
  Federale MM2H Visum (Gold)
  Federale MM2H Visum (Silver)
  Premium MM2H Visum
  Sarawak MM2H Visum
  Sabah MM2H Visum


Er zijn nogal wat sites over MM2H met onjuiste informatie. MM2H.nl is op voor het laatst aangepast.
© Insites Pte Ltd
Deze site is beveiligd met Google reCAPTCHA

All information contained herein is correct at time of publication.
MM2H.nl cannot and will not be held accountable for any inaccuracy, omission, or obsolescence that may occur. All rates are subject to change.